periuk mesti ada bagi merendam mee itu menjadi lembut,,telur penting,,untuk menambahkan lagi selera dan juga guntuingg,,
ok,,selepas barang dah siapp,,janji serapah dulu,,haha,,lek lu,,isi air setengah dalam,,nafas hidung owg cakap ann,,panaskan bagi didih,,,bagi dia mengelegakk,,
sementara menunggu air itu mengelegakk,,ok amik guntingg bedah diaa,,soo terkeluarlahh isi sis dalam beg tuhh,,
ok,,tengokk tuhh,,air yang berkuman dah mendidih setelah dipanaskan,,ape lagi masukkan lahh mee keras uh,,biar dia duduk dalam air mengelegakk uh,,HAHA,,
sementara nak tgguw mee keras itu,,menjadi ia lembut,,kita sediakan perencah nya dahulu,,lepass uh,,
bila mee dah menjadi lembutt,,tapiskan,,and then gaull sehingga sebati,,disini tangan memainkan peranan yang pentingg,,lembutkan ia,,macam saya,,hehe,,
siapp,,jum bedal,,nyam,,nyam,,







No comments:
Post a Comment